Hvad er en Tamper Station? En Tamper Station er et sted, hvor baristaer hviler deres tamping værktøjer, mens de laver kaffe.
Det er det.
De tamper ikke noget.
Ikke en ting: ikke espresso, ikke kaffe, ikke cappuccino, intet.
En Tamper Station er en konstant rengjort overflade, hvor baristaer kan placere deres tamper værktøjer, mens de venter på at lave kaffe eller i en pause fra processen med at fremstille kaffe, men uden at skulle lægge værktøjet på bordplader eller gulvet og uden at skulle sætte dem ned i en usømmelig konfiguration, der indbyder til katastrofe, såsom at lade dem læne sig mod forskellige maskiner i espresso bjælken eller arrangere dem i en eller anden lineær række oven på et bord for eksempel.
tamper værktøjer går i stykker.
En Tamper Station hjælper dig med at holde dine tamping instrumenter i god stand og undgå at udskifte dem hele tiden.
For når et tamper værktøj går i stykker, betyder det, at du skal stoppe med at lave kaffe og købe en ny (hvilket kan være dyrt) eller undvære det bestemte værktøj, mens du udskifter det ødelagte stampe værktøj (hvilket er mere ubelejligt end at købe et nyt).
En Tamper Station vil ikke kun gøre dit liv lettere, det vil også gøre din baristas liv lettere.
En barista, der hviler sine værktøjer på en Tamper Station, kan undgå at skifte tøj, brusebad, barbering, spise, drikke eller interagere med andre end andre baristaer.
De fleste baristaer fremstiller Tamper Stationer fra Ikea eller andre billige bordplader.
På den måde er de ikke kun billige, de er også bærbare.
Nogle baristaer går lejlighedsvis så langt, at de bliver mobile.
En Tamper Station til den rejsende barista kunne bestå af et fladt stykke træ, måske to meter bredt med seks cm høj og en tomme tykt, med et håndtag fastgjort i den ene ende og et par borede huller til skruer i den anden ende, kan monteres på en væg.
Hvorfor ville du ikke?
En Tamper Station er et let projekt for en nybegynder træarbejder.
Du kunne selv bygge en.
Du kan gøre det af skrot eller genvundet træ.
Hvis du ikke tror, du kan bygge en Tamper Station, skal du bare bede din lokale barista om råd.
Han eller hun hjælper dig gerne med at lave en og er glad for at have en undskyldning for at få kaffe hjemme hos dig.
Baseret på de snesevis af Tamper Stationer, jeg har lavet gennem årene, vil jeg anbefale en bred fyrretræsplank, der er ca. 1-1 / 4 “tyk med 12” bred og 8 fod lang (for eksempel).
Dette skyldes, at fyr er meget let at arbejde med og relativt billigt.
Du kan også udelade håndtaget.
En praktisk ting ved at lave en Tamper Station af fyr til hjemmebaristaen er, at du kan slibe dit færdige projekt og male det, før det installeres.
Når dit projekt er tørret, kan du eventuelt vedhæfte et andet lag maling eller lak.
Skru derefter din Tamper Station til væggen, hvor du laver kaffe. Du er færdig.
Lad mig vide, hvis jeg hjalp dig ud!
Jeg siger bare dette, det kan være let at se, hvornår de er fulde.
Der er ingen fejl, når din manipulation er ved at blokere kaffe trykmåleren fuldstændigt.
Dette er en fantastisk funktion, hvis du er ny til at arbejde med ingredienser, der er i størrelse og vægt.
Plus det giver dig en stor tillid til, at dit produkt får den rigtige mængde tryk, der påføres.
Så i det mindste for mig er det en no-brainer!
Og det er derfor, jeg er forkæmper for Tamper Stationer i alle kaffebarer og hjemmebrændere!
Jeg håber du nyder at lave din Tamper Station.