bitter er alkoholholdige drikkevarer, der også bruges som smagsstof i fødevarer og drikkevarer til både søde og salte retter.
Bitter skylder deres navn biprodukterne ved fremstillingen af vin, der består af denatureret alkohol, vand, urter eller blomster, krydderier, rødder eller bark, frugt eller grøntsager. Amerikanske bitters produceres typisk fra planter, der er infunderet med en række urter og krydderier.
Bitter er en type mørk tysk øl fremstillet af maltet byg tilsat fermenterings afledte syrer kendt som “bitter”.
Vandet i maltens interagerer med syrerne for at producere alkoholer.
Hvis der tilsættes humle til denne øl, forstærkes den bitterende virkning, da humle indeholder syrer.
Andre urte tilsætningsstoffer er ofte inkluderet i brygning proceduren.
Disse omfatter gentian root, almindelig malurt (Artemisia absinthium), klokkelyng (Calluna vulgaris), isop (Hyssopus officinalis) og berberis (Berberis vulgaris).
Tinkturer, der indeholder disse olier, kan også sættes til urten som smags- og konserveringsmiddel.
Mange tyske bryggerier bruger i dag urter som spearmint og kamille i stedet for isop og barbær, selvom mange af disse farvande bevarer en bitter smag.
– Tilberedning af forskellige retter, fødevarer og væsker
– Som et fordøjelses hjælpemiddel til at hjælpe med fordøjelsen af fødevarer eller væsker
– Som et middel til at hjælpe med at komme sig efter diarré eller andre mavesygdomme.
– Ofte udført i forbindelse med vitaminer, mineraler og urtetilskud.
– Bitter indeholder en række forskellige medicinske/ernæringsmæssige egenskaber, der hjælper med at lette fordøjelsen og hjælper med at fjerne affald.
– Desuden siges det, at bittere hjælper i helingsprocessen samt hjælper med den samlede forfriskning og fornyelse af ens sind og krop.
– Aperient: Bruges til at fremme menstruations flow og frugtbarhed. Taget til dette formål i det 16. og 17. århundrede, men mere almindeligt brugt i dag som et fordøjelses middel. Grøn juice indeholdende frisk ananas, agurk, persille og selleri siges at være en glimrende menstruations tonic.
– Bitter: Anvendes til fordøjelses formål; taget med mad eller væske for at forbedre fordøjelsesfunktionen eller bruges i sig selv til behandling af fordøjelsesbesvær og oppustethed.
German Bitters er en ølstil, der produceres med infusion af botaniske stoffer som krydderurter, krydderier eller frugt i en øl. Et bittert bryg er populært hos mange tyske bryggerier, fordi det afbalancerer sødmen fra deres tilsatte sukkerarter, samtidig med at det giver dybde af smag gennem dets botaniske (r). Alsidigheden i denne stil gør den unik blandt andre stilarter brygget gennem Europas historie.
German Bitters kan klassificeres med flere forskellige navne. Det tyske ord for øl er “bier”, som stammer fra byg eller andre korn.
German Bitters kan klassificeres som en ale eller en pilsner, afhængigt af gæringsprocessen.
De øl, der produceres fra hver proces, har deres egne distinkte smag- og smagsprofiler. Desuden er øl og pilsner ikke de eneste klassifikationer af tyske bitter øl stilarter, men de er de mest populære eksempler.
I dette tilfælde vil vi fokusere på Ale -versionerne af tyske Bitter -formater.
Ja, du kan drikke bitter alene eller i kombination med mad, men der er visse forudsætninger, du skal opfylde, før du kan nyde de fulde fordele ved denne type drikkevarer.