Hvad er kakaopulver?
Det er en lækker måde at fremstille varm chokolade på. (Jeg ved, jeg lyder som en brudt plade.)
Kakaopulver bruges også til bagning.
Her er nogle måder, du kan bruge kakaopulver i din madlavning på:
-en spiseskefuld usødet kakaopulver svarer til en halv teskefuld sukker-
to spiseskefulde usødet kakaopulver svarer til tre og en halv teskefuld sukker-
en kop usødet kakaopulver er lig med en og en kop kopper sukker.
Skriv en introduktion til blogindlægget, “Cacao”.
Ja, det er en meget populær drink i USA, kendt som “mochaccino”.
Du kan også tilføje chokolade sirup eller brownies for at gøre det lidt sødere.
Hvordan kan jeg lave min varme chokolade fudge-lignende?
Hvis du vil tilføje cremethed uden at bruge mejeriprodukter, skal du bruge rismælk. Det kommer også i en chokoladesmag.
I dette tilfælde kan rismælk bruges som erstatning for mejeriprodukter, men ikke sojamælk, fordi dens konsistens er alt for tynd og vil udvande din varme chokolade.
Det er meget simpelt, bland bare to spiseskefulde usødet kakaopulver med en kop mælk. Du kan erstatte mælken med varmt vand, hvis du leder efter en lettere drink.
Kakaopulver har sin egen smag, så du vil måske eksperimentere med andre ingredienser såsom jordnøddesmør eller kanel.
Du kan også tilføje en spiseskefuld sukker i dette trin, hvis du planlægger at drikke det om sommeren, eller hvis du foretrækker din varme chokolade sød.
Til bagning kan du erstatte en spiseskefuld kakaopulver med seks spiseskefulde usødet kakaopulver.
Ja. Det er et naturligt produkt, der indeholder en masse antioxidanter og næringsstoffer. Faktisk på grund af sin bitre smag ville folk sandsynligvis bruge mere sukker til at gøre det mere velsmagende. Dette besejrer formålet med at forbruge kakaopulver i første omgang.
Så hvorfor lugter kakaopulver mærkeligt? Fordi det er ubehandlet og usødet; dens naturlige tilstand er lugtfri. Al smagen er låst inde i selve bønnen, som fjernes fra når du laver kakaopulver eller chokolade.
Kakao er rig på antioxidanter, hvilket hjælper med at øge dit immunforsvar. Det er også en god kilde til magnesium, som er nødvendig til energiproduktion og muskelsammentrækninger.
Hvis du ønsker at tabe dig, vil kakao sandsynligvis ikke hjælpe dig.
Et hundrede gram kakao indeholder 593 kalorier og 25 gram fedt.
Du kan overveje at tilføje chokolade chips eller jordnøddesmør i stedet.
Kakao indeholder også meget magnesium og fiber; dette gør det muligt at have en “bedøvende effekt”, ligesom en varm drink fra Indien kaldet masala chai.
Ja, men ikke meget af det.
Et hundrede gram kakao indeholder 0,310 milligram koffein, hvilket er tæt på en tiendedel af koffeinet i en kop kaffe.
Så du kan ikke rigtig bruge kakaopulver til at erstatte din morgenkaffe. Når du er færdig med at drikke det, ville du allerede have nået din daglige koffeingrænse.
Hvis du har problemer med at vågne om morgenen, så prøv at spise en banan; den indeholder mere end dobbelt så meget koffein end kakaopulver.
Kakao indeholder også teobromin, der ligner koffein, men som har mindre skadelige virkninger.
Der er tydeligvis ligheder mellem kakaopulver og kaffe.
Hundrede gram kakaopulver indeholder 0,6 gram fedt, mens hundrede gram kaffe også indeholder 0,6 gram fedt.
Begge indeholder lignende mængder koffein: hundrede gram kakaopulver indeholder 3 milligram, mens hundrede gram kaffe indeholder 2 milligram.