Sesam Hvidløgs Vinger

Sesam Hvidløgs Vinger

Se video af opskriften:

Introduktion

Det bedste ved at være madskribent er, at vi får smagt så mange forskellige typer mad. For nylig gik jeg på en restaurant og bestilte deres sesam hvidløgs vinger. De var fantastiske! Her er min opskrift på sesam hvidløgs vinger.

Sesam hvidløgs vinger er en af ​​de perfekte fest mad, som alle vil elske!

Sesam hvidløgs vinger er en af ​​de perfekte fest mad, som alle vil elske! De er nemme at lave, og du kan endda forberede dem på forhånd. Plus, de får et stort smagsboost fra sesamolie, som er fantastisk i marinader og dressinger.

Kombinationen af ​​hvidløg og chili pulver gør denne vinge opskrift så lækker! Det er den perfekte blanding af krydret, krydret, sødt og hvidløg. Saucen dækker virkelig hver vinge perfekt også – du vil ikke have nogen problemer med at få den på, fordi den er bare så god!

Du vil se, hvorfor disse opskrifter er opkaldt efter sesam-hvidløgssaucen, de er overtrukket med

. Sesam-hvidløgssaucen er lækker og kan bruges på andre fødevarer. Når du har lavet denne opskrift, bliver den en hurtig go-to til dit madlavning repertoire. Du vil gerne bruge den med kyllingevinger, men også med pommes frites eller endda bundløse burgere!

Denne sauce er så god, at du vil have den på alt! Den har et dejligt spark af hvidløg og ingefær, men sesamolien giver den en fantastisk smag.

Det er en fantastisk sauce, og den passer godt til kyllingevinger.

Serveres varm!

  • Du kan servere disse vinger enten lune eller ved stuetemperatur. De nydes bedst umiddelbart efter bagning, men du kan også opbevare dem på køl og genopvarme dem i en lav ovn (275°F) i cirka 15 minutter før servering.
  • Må ikke mikrobølgeovn; det vil gøre vingerne gummiagtige.
  • Opvarm ikke i ovnen – kødet vil tørre ud og blive sejt.
  • Opvarm ikke via brødristeren, da det er et for lille apparat til at opretholde korrekt temperatur kontrol over så store stykker kød!

Dette måltid er en perfekt fest mad!

Denne opskrift er den perfekte fest mad. Det er nemt at lave, og det er sådan noget, folk går amok efter, når man serverer det til en fest.

Du kan også tilføje noget krydderi til dit liv og bruge varm sauce i stedet for sesamolie, eller prøv at tilføje chiliflager ovenpå!

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategory, , Cooking Method, DifficultyBeginnerPrep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Yields5 Servings
Kyllinge Vinger
 2 kg kyllingevinger
 saltefte smag
 sort peberefter smag
 2 vand
 hvide sesamfrøtil pynt
Sesam hvidløgssauce
 ½ kokos aminos (eller sojasovs, hvis ikke glutenfri)
 1 usaltet smør
 2 frisk ingefær, meget fint hakket
Sådan gør du
1

Krydr vingerne med salt og sort peber efter smag.
Placer metalbordskive i Instant Pot® og tilsæt en kop vand.
Anbring krydrede vinger oven på bordskånet, før du sikrer betrækket på plads.
Skift udluftningen til "Tætning", og indstil "Manuel" indstillingen til 8 minutter.

2

For at tilberede sesam-hvidløgssaucen skal du opvarme kokosnødde-aminosyrerne, sesamolie, honning, smør, ingefær og hvidløgspulver i en lille gryde over medium varme.
Kog, under jævnlig omrøring, indtil smørret er smeltet og blandingen er grundigt blandet.
Fjern fra varmen og sæt til side.

3

Når tilberedningstiden på Instant Pot® er færdig, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og udfør derefter en hurtig udløsning for eventuel resterende damp.
Fjern låget og overfør vingerne til en stor skål. Stil til side og afkøl let.

4

I mellemtiden skal du placere den øverste ovnrist i den øverste position og forvarme kyllinger til høj.
Beklæd en stor bageplade med kanter med aluminiumsfolie og læg en rist ovenpå.
Sæt til side.

5

Hæld 1/3 af sesam-hvidløgssaucen oven på vingerne og vend til belægning.
Flyt vingerne over på rist på den forberedte bageplade og læg dem under kyllingen i 3-4 minutter, eller indtil vingerne begynder at blive sprøde og udvikle lidt farve.
Vend vingerne og gentag på den resterende side.

6

Tag ud af ovnen og smid vingerne med halvdelen af ​​den resterende sesam-hvidløgssauce.
Drys med hvide sesamfrø og server straks med den resterende sauce ved siden af.
God fornøjelse!

Afsluttende bemærkninger

Det er nemt at lave og det er lækkert! Det bedste ved dette måltid er, at det kan serveres varmt eller koldt. Du kan spise dem på spilledagen sammen med andre fingermad eller servere dem som hovedret til aftensmaden. Uanset hvad, lover vi, at du vil elske disse sesam hvidløgs vinger!

Ingredients

Kyllinge Vinger
 2 kg kyllingevinger
 saltefte smag
 sort peberefter smag
 2 vand
 hvide sesamfrøtil pynt
Sesam hvidløgssauce
 ½ kokos aminos (eller sojasovs, hvis ikke glutenfri)
 1 usaltet smør
 2 frisk ingefær, meget fint hakket

Directions

Sådan gør du
1

Krydr vingerne med salt og sort peber efter smag.
Placer metalbordskive i Instant Pot® og tilsæt en kop vand.
Anbring krydrede vinger oven på bordskånet, før du sikrer betrækket på plads.
Skift udluftningen til "Tætning", og indstil "Manuel" indstillingen til 8 minutter.

2

For at tilberede sesam-hvidløgssaucen skal du opvarme kokosnødde-aminosyrerne, sesamolie, honning, smør, ingefær og hvidløgspulver i en lille gryde over medium varme.
Kog, under jævnlig omrøring, indtil smørret er smeltet og blandingen er grundigt blandet.
Fjern fra varmen og sæt til side.

3

Når tilberedningstiden på Instant Pot® er færdig, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og udfør derefter en hurtig udløsning for eventuel resterende damp.
Fjern låget og overfør vingerne til en stor skål. Stil til side og afkøl let.

4

I mellemtiden skal du placere den øverste ovnrist i den øverste position og forvarme kyllinger til høj.
Beklæd en stor bageplade med kanter med aluminiumsfolie og læg en rist ovenpå.
Sæt til side.

5

Hæld 1/3 af sesam-hvidløgssaucen oven på vingerne og vend til belægning.
Flyt vingerne over på rist på den forberedte bageplade og læg dem under kyllingen i 3-4 minutter, eller indtil vingerne begynder at blive sprøde og udvikle lidt farve.
Vend vingerne og gentag på den resterende side.

6

Tag ud af ovnen og smid vingerne med halvdelen af ​​den resterende sesam-hvidløgssauce.
Drys med hvide sesamfrø og server straks med den resterende sauce ved siden af.
God fornøjelse!

Sesam Hvidløgs Vinger

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sesam Hvidløgs Vinger”

Your email address will not be published.