Ingredients
Directions
Krydr vingerne med salt og sort peber efter smag.
Placer metalbordskive i Instant Pot® og tilsæt en kop vand.
Anbring krydrede vinger oven på bordskånet, før du sikrer betrækket på plads.
Skift udluftningen til "Tætning", og indstil "Manuel" indstillingen til 8 minutter.
For at tilberede sesam-hvidløgssaucen skal du opvarme kokosnødde-aminosyrerne, sesamolie, honning, smør, ingefær og hvidløgspulver i en lille gryde over medium varme.
Kog, under jævnlig omrøring, indtil smørret er smeltet og blandingen er grundigt blandet.
Fjern fra varmen og sæt til side.
Når tilberedningstiden på Instant Pot® er færdig, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og udfør derefter en hurtig udløsning for eventuel resterende damp.
Fjern låget og overfør vingerne til en stor skål. Stil til side og afkøl let.
I mellemtiden skal du placere den øverste ovnrist i den øverste position og forvarme kyllinger til høj.
Beklæd en stor bageplade med kanter med aluminiumsfolie og læg en rist ovenpå.
Sæt til side.
Hæld 1/3 af sesam-hvidløgssaucen oven på vingerne og vend til belægning.
Flyt vingerne over på rist på den forberedte bageplade og læg dem under kyllingen i 3-4 minutter, eller indtil vingerne begynder at blive sprøde og udvikle lidt farve.
Vend vingerne og gentag på den resterende side.
Tag ud af ovnen og smid vingerne med halvdelen af den resterende sesam-hvidløgssauce.
Drys med hvide sesamfrø og server straks med den resterende sauce ved siden af.
God fornøjelse!
Be the first to review “Sesam Hvidløgs Vinger”