Ingredients
Directions
Sæt den øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 200°
Tilsæt ferskner, sukker, citronsaft, mel, salt, muskatnød, kanel og vanilje ekstrakt til en stor skål og vend sammen.
Overfør til en smurt 8" x 8" bradepande og fordel i et jævnt lag.
Drys brun farin på toppen af fersken blandingen, inden du sætter panden i en forvarmet ovn.
Bages i 10 minutter.
Tilsæt mel, ½ kop sukker, salt og bagepulver til en anden skål og rør for at kombinere.
Skær afkølet smør i meget små stykker med en skarp kniv.
Tilføj til skål og kombiner med de tørre ingredienser med fingrene, indtil der er dannet små småstens store stykker.
Tilsæt tung fløde og vand til melblandingen og rør med en gaffel, indtil alle de tørre ingredienser er fugtige og noget klistrede.
Overarbejd ikke dejen.
Tag bradepanden ud af ovnen og hæld forsigtigt dejen over toppen, og sørg for, at dejen har samme tykkelse hele vejen igennem.
Efterlad mellemrum imellem, som på billedet, for et mere rustikt look.
Kom tilbage i ovnen og bag i yderligere 10-15 minutter, eller indtil toppen begynder at blive brun.
Tag ud af ovnen og pensl toppen med æggehvide vask og drys det resterende sukker ovenpå.
Tilbage til ovnen for at afslutte bagningen, yderligere 10-15 minutter.
Tag den ud af ovnen, når toppen er gyldenbrun.
Lad panden køle lidt af, inden den serveres for sig selv eller toppes med flødeskum eller is.
God fornøjelse!
Be the first to review “Peach Cobbler”