Peach Cobbler

Peach Cobbler

Se video af opskriften:

Introduktion

Peach Cobbler er en lækker måde at nyde den søde smag af ferskner. Denne klassiske ret er nem at lave, men med nogle få enkle trin kan du skabe en virkelig mindeværdig dessert!

Alt smager bedre med dessert!

Dessert er en fantastisk måde at afslutte et måltid på, og det er bestemt ikke kun noget, der er forbeholdt særlige lejligheder. Et lille stykke dessert sidst på dagen kan være meget tilfredsstillende. Det er godt for din sjæl! Og hvis du har en sød tand, er der masser af måder at tilfredsstille den på, så din Cobbler ikke bare er en bunke sukker uden smag eller næringsværdi.

Peach Cobbler er en simpel dessert, der tager lidt tid at tilberede

Peach Cobbler er en simpel dessert, der tager lidt tid at forberede og kan serveres med is. Peach Cobbler blev opfundet af engelske bosættere i den nye verden, som ledte efter måder at bruge deres overskydende ferskner på. Navnet kommer af, at den øverste skorpe minder om brosten.

Cobbler blev opfundet af engelske bosættere i den nye verden

Den kaldes en Cobbler, fordi den øverste skorpe minder om brosten.

Cobbler blev opfundet af engelske bosættere i den nye verden og kaldes en Cobbler, fordi den øverste skorpe ligner brosten. Brosten er små sten, der bruges til at lave en vej. Cobbler var navnet på en person, der lavede brosten, så de bar sko med tykke såler, den slags der kunne beskytte deres fødder, mens de hele dagen arbejdede på hænder og knæ med at samle sten op fra en bunke og lægge dem ned et andet sted. Dette job gav anledning til et andet navn for disse arbejdere: “Cobblere”, som efterhånden kom til at betyde en, der laver sko til heste.

Peach Cobbler er lækker og nem at lave!

Peach Cobbler er en traditionel sydlandsk ret lavet med ferskner, sukker, mel, smør og krydderier. Det er en lækker dessert, der nemt kan laves derhjemme!

  • Forvarm ovnen til 425°F (218°C). Skær fersknerne i tynde skiver (eller halver dem, hvis de er for små) og vend dem med farin i en stor skål, indtil de er godt dækket. Tilsæt mel, kanel og muskatnød til skålen med ferskner; bland indtil kombineret.
  • I en anden skål piskes 1 kop smeltet smør sammen med 1 kop hvidt sukker, indtil det er luftigt; tilsæt vaniljeekstrakt og bland igen indtil glat (hvis du vil kan du bruge din håndmixer i stedet).3. Hæld ferskenblandingen i en 8 x 8 tommer bradepande eller støbejernsgryde sprøjtet let med non-stick spray; top jævnt med smørblanding fra trin 2 ovenfor

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategoryCooking MethodDifficultyBeginnerPrep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins
Yields5 Servings
Fyld
 8 store, modne ferskner, udstenede og hakkede
 75 g hvidt sukker
 1 salt
 1 kanel
 1 ægte vanilje ekstrakt
 50 g brun farin
Topping
 225 g hvedemel
 150 g sukker
 1 salt
 50 ml fløde
 50 ml vand
 8 usaltet smør, meget godt afkølet
 1 æggehvide, pisket med vand tilsat
Til Servering, Valgfrit
 piskefløde
 vaniljeiseller is efter eget valg
Sådan gør du
1

Sæt den øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 200°

2

Tilsæt ferskner, sukker, citronsaft, mel, salt, muskatnød, kanel og vanilje ekstrakt til en stor skål og vend sammen.

3

Overfør til en smurt 8" x 8" bradepande og fordel i et jævnt lag.
Drys brun farin på toppen af ​​fersken blandingen, inden du sætter panden i en forvarmet ovn.
Bages i 10 minutter.

4

Tilsæt mel, ½ kop sukker, salt og bagepulver til en anden skål og rør for at kombinere.
Skær afkølet smør i meget små stykker med en skarp kniv.
Tilføj til skål og kombiner med de tørre ingredienser med fingrene, indtil der er dannet små småstens store stykker.

5

Tilsæt tung fløde og vand til melblandingen og rør med en gaffel, indtil alle de tørre ingredienser er fugtige og noget klistrede.
Overarbejd ikke dejen.

6

Tag bradepanden ud af ovnen og hæld forsigtigt dejen over toppen, og sørg for, at dejen har samme tykkelse hele vejen igennem.
Efterlad mellemrum imellem, som på billedet, for et mere rustikt look.

7

Kom tilbage i ovnen og bag i yderligere 10-15 minutter, eller indtil toppen begynder at blive brun.
Tag ud af ovnen og pensl toppen med æggehvide vask og drys det resterende sukker ovenpå.
Tilbage til ovnen for at afslutte bagningen, yderligere 10-15 minutter.
Tag den ud af ovnen, når toppen er gyldenbrun.

8

Lad panden køle lidt af, inden den serveres for sig selv eller toppes med flødeskum eller is.
God fornøjelse!

Afsluttende bemærkninger

Peach Cobbler er en lækker dessert, der kan serveres med is eller flødeskum. Du kan lave den på mindre end en time, og alle vil elske den!

Ingredients

Fyld
 8 store, modne ferskner, udstenede og hakkede
 75 g hvidt sukker
 1 salt
 1 kanel
 1 ægte vanilje ekstrakt
 50 g brun farin
Topping
 225 g hvedemel
 150 g sukker
 1 salt
 50 ml fløde
 50 ml vand
 8 usaltet smør, meget godt afkølet
 1 æggehvide, pisket med vand tilsat
Til Servering, Valgfrit
 piskefløde
 vaniljeiseller is efter eget valg

Directions

Sådan gør du
1

Sæt den øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 200°

2

Tilsæt ferskner, sukker, citronsaft, mel, salt, muskatnød, kanel og vanilje ekstrakt til en stor skål og vend sammen.

3

Overfør til en smurt 8" x 8" bradepande og fordel i et jævnt lag.
Drys brun farin på toppen af ​​fersken blandingen, inden du sætter panden i en forvarmet ovn.
Bages i 10 minutter.

4

Tilsæt mel, ½ kop sukker, salt og bagepulver til en anden skål og rør for at kombinere.
Skær afkølet smør i meget små stykker med en skarp kniv.
Tilføj til skål og kombiner med de tørre ingredienser med fingrene, indtil der er dannet små småstens store stykker.

5

Tilsæt tung fløde og vand til melblandingen og rør med en gaffel, indtil alle de tørre ingredienser er fugtige og noget klistrede.
Overarbejd ikke dejen.

6

Tag bradepanden ud af ovnen og hæld forsigtigt dejen over toppen, og sørg for, at dejen har samme tykkelse hele vejen igennem.
Efterlad mellemrum imellem, som på billedet, for et mere rustikt look.

7

Kom tilbage i ovnen og bag i yderligere 10-15 minutter, eller indtil toppen begynder at blive brun.
Tag ud af ovnen og pensl toppen med æggehvide vask og drys det resterende sukker ovenpå.
Tilbage til ovnen for at afslutte bagningen, yderligere 10-15 minutter.
Tag den ud af ovnen, når toppen er gyldenbrun.

8

Lad panden køle lidt af, inden den serveres for sig selv eller toppes med flødeskum eller is.
God fornøjelse!

Peach Cobbler

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peach Cobbler”

Your email address will not be published.