Minestronesuppe

Minestrone Suppe

Se video af opskriften:

Introduktion

Minestronesuppe er en fantastisk ret, som du kan justere efter din smag. Der er mange gode måder at gøre denne ret varm og solid.

Følg vores opskrift for at lave din egen lækre minestronesuppe.

Minestronesuppe er perfekt til selskab

Minestronesuppe er et godt vinter måltid til selskab.

Den er varm og varm, og den holder sig godt. Og det er nemt at lave. Du kan endda lave det hele i slowcookeren, så du ikke skal svæve over komfuret under dine gæsters besøg.

Fløden med kyllingesuppe er et godt twist på den traditionelle svampecreme. Det er også meget nemmere at finde, da det er i enhver købmand i dag. Du kan bruge grønne bønner i stedet for ærter, hvis du har lyst, eller tilsæt lidt hakket selleri for lidt knas.

Du kan også lave denne suppe med kyllingebryst i stedet for lår. Bare tilsæt dem lige efter du har tilføjet grøntsagerne og kog indtil de er færdige. Dette giver en enorm portion suppe, så du måske ønsker at skære den i halve, hvis I kun er to, der spiser.

Suppe er fantastisk under de kolde vinternætter

Suppe er en fantastisk måde at bruge rester på, og den er perfekt til de kølige vinternætter. Suppe kan nemt laves med de grøntsager, du har i dit køleskab eller spisekammer, så det er også en særdeles økonomisk mulighed.

Suppe kan nemt laves med de grøntsager, du har i dit køleskab eller spisekammer, så det er også en særdeles økonomisk mulighed. Suppe er også en fantastisk måde at bruge rester på, og den er perfekt til de kølige vinternætter. Du kan endda lave din egen bouillon fra bunden med ben eller grøntsagsrester.

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategoryCuisineCooking Method, Diet, , DifficultyBeginnerPrep Time15 minsCook Time50 minsTotal Time1 hr 5 mins
Yields7 Servings
Minestronesuppe
 3 fed hvidløg, finthakket
 ½ mellemgult løg, finthakket
 3 mellemstore gulerødder, finthakket
 3 store stilke selleri, finthakket
 750 g små tomater i tern, udrænet
 450 g cannellini bønner, drænet og skyllet
 45 ½ økologisk grøntsagsbouillonBrug yderligere grøntsagsbouillon for at opnå den ønskede konsistens, hvis det er nødvendigt
 ½ knust rød peber flager
 havsaltEfter smag
 sort peberEfter smag
 parmasanostValgfrit
 400 g friske grønne bønner, skåret i ½” stykker
 400 g Frisk rucola
Valgfri Pynt
 50 g friske persilleblade, hakket
 friskrevet parmesanost
Sådan gør du
1

Opvarm 2 spsk olivenolie og hvidløg i en stor gryde eller hollandsk ovn over medium-høj varme.
Sautér hvidløg, under omrøring af og til, i 2-3 minutter eller lige indtil hvidløg begynder at blive gyldenbrun.

2

Tilsæt hakket løg, gulerod og selleri, og kog i yderligere 4-5 minutter, under omrøring af og til, eller indtil grøntsagerne er bløde og møre.

3

Tilsæt hakkede tomater, cannellini bønner, 4 kopper grøntsags bouillon, laurbærblade, rosmarin, timian, oregano og rød peber flager til gryden og rør for at kombinere.
Tilsæt parmesanoste skal, hvis det ønskes, og smag til med salt og sort peber.
Bring i kog, og reducer derefter varmen til medium-lav. Læg låg på og lad det simre i 20-25 minutter.

4

Mens suppen simrer, koges pastaen i henhold til pakkens anvisning, indtil den er al dente.
Reserver 1 kop af koge væsken, før du dræner pastaen. Skyl pastaen og overfør den til en mellemstor skål og vend med den resterende olivenolie.
Dæk til og sæt til side.

5

Fjern låget fra gryden eller den hollandske ovn, og tilsæt grønne bønner og den reserverede pastakoger væske.
Rør for at kombinere og fortsæt tilberedningen uden låg i yderligere 20-25 minutter, eller indtil grønne bønner er sprøde møre.

6

Tilsæt rucola og yderligere grøntsagsbouillon, hvis det er nødvendigt, og rør for at kombinere.
Smag til med yderligere salt og peber efter smag. Kog i 2-3 minutter eller indtil rucola begynder at visne.

7

For at servere, fordel kogt pasta mellem individuelle serveringsskåle og top med varm suppe.
Top med hakket persille og friskrevet parmesanost, hvis det ønskes.
Server med sprødt brød og/eller en sprød, grøn side salat til et solidt måltid.
God fornøjelse!

Afsluttende bemærkninger

Jeg håber, du nød denne artikel om minestronesuppe. Jeg ville blive glad for at høre, hvad du synes om det!

Ingredients

Minestronesuppe
 3 fed hvidløg, finthakket
 ½ mellemgult løg, finthakket
 3 mellemstore gulerødder, finthakket
 3 store stilke selleri, finthakket
 750 g små tomater i tern, udrænet
 450 g cannellini bønner, drænet og skyllet
 45 ½ økologisk grøntsagsbouillonBrug yderligere grøntsagsbouillon for at opnå den ønskede konsistens, hvis det er nødvendigt
 ½ knust rød peber flager
 havsaltEfter smag
 sort peberEfter smag
 parmasanostValgfrit
 400 g friske grønne bønner, skåret i ½” stykker
 400 g Frisk rucola
Valgfri Pynt
 50 g friske persilleblade, hakket
 friskrevet parmesanost

Directions

Sådan gør du
1

Opvarm 2 spsk olivenolie og hvidløg i en stor gryde eller hollandsk ovn over medium-høj varme.
Sautér hvidløg, under omrøring af og til, i 2-3 minutter eller lige indtil hvidløg begynder at blive gyldenbrun.

2

Tilsæt hakket løg, gulerod og selleri, og kog i yderligere 4-5 minutter, under omrøring af og til, eller indtil grøntsagerne er bløde og møre.

3

Tilsæt hakkede tomater, cannellini bønner, 4 kopper grøntsags bouillon, laurbærblade, rosmarin, timian, oregano og rød peber flager til gryden og rør for at kombinere.
Tilsæt parmesanoste skal, hvis det ønskes, og smag til med salt og sort peber.
Bring i kog, og reducer derefter varmen til medium-lav. Læg låg på og lad det simre i 20-25 minutter.

4

Mens suppen simrer, koges pastaen i henhold til pakkens anvisning, indtil den er al dente.
Reserver 1 kop af koge væsken, før du dræner pastaen. Skyl pastaen og overfør den til en mellemstor skål og vend med den resterende olivenolie.
Dæk til og sæt til side.

5

Fjern låget fra gryden eller den hollandske ovn, og tilsæt grønne bønner og den reserverede pastakoger væske.
Rør for at kombinere og fortsæt tilberedningen uden låg i yderligere 20-25 minutter, eller indtil grønne bønner er sprøde møre.

6

Tilsæt rucola og yderligere grøntsagsbouillon, hvis det er nødvendigt, og rør for at kombinere.
Smag til med yderligere salt og peber efter smag. Kog i 2-3 minutter eller indtil rucola begynder at visne.

7

For at servere, fordel kogt pasta mellem individuelle serveringsskåle og top med varm suppe.
Top med hakket persille og friskrevet parmesanost, hvis det ønskes.
Server med sprødt brød og/eller en sprød, grøn side salat til et solidt måltid.
God fornøjelse!

Minestronesuppe

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minestronesuppe”

Your email address will not be published.