Ingredients
Directions
Opvarm 2 spsk olivenolie og hvidløg i en stor gryde eller hollandsk ovn over medium-høj varme.
Sautér hvidløg, under omrøring af og til, i 2-3 minutter eller lige indtil hvidløg begynder at blive gyldenbrun.
Tilsæt hakket løg, gulerod og selleri, og kog i yderligere 4-5 minutter, under omrøring af og til, eller indtil grøntsagerne er bløde og møre.
Tilsæt hakkede tomater, cannellini bønner, 4 kopper grøntsags bouillon, laurbærblade, rosmarin, timian, oregano og rød peber flager til gryden og rør for at kombinere.
Tilsæt parmesanoste skal, hvis det ønskes, og smag til med salt og sort peber.
Bring i kog, og reducer derefter varmen til medium-lav. Læg låg på og lad det simre i 20-25 minutter.
Mens suppen simrer, koges pastaen i henhold til pakkens anvisning, indtil den er al dente.
Reserver 1 kop af koge væsken, før du dræner pastaen. Skyl pastaen og overfør den til en mellemstor skål og vend med den resterende olivenolie.
Dæk til og sæt til side.
Fjern låget fra gryden eller den hollandske ovn, og tilsæt grønne bønner og den reserverede pastakoger væske.
Rør for at kombinere og fortsæt tilberedningen uden låg i yderligere 20-25 minutter, eller indtil grønne bønner er sprøde møre.
Tilsæt rucola og yderligere grøntsagsbouillon, hvis det er nødvendigt, og rør for at kombinere.
Smag til med yderligere salt og peber efter smag. Kog i 2-3 minutter eller indtil rucola begynder at visne.
For at servere, fordel kogt pasta mellem individuelle serveringsskåle og top med varm suppe.
Top med hakket persille og friskrevet parmesanost, hvis det ønskes.
Server med sprødt brød og/eller en sprød, grøn side salat til et solidt måltid.
God fornøjelse!
Be the first to review “Minestronesuppe”