Ingredients
Slaw'en
5 ½ kg kål, revet (ca. 1 hoved)
50 g gulerødder, revet (1-2 gulerødder)
30 g spsk. løg, finthakket
Dressing
50 g perlesukker
½ peber
50 g mælk
50 g kærnemælk
100 g mayonnaise
5 ½ hvid eddike
Directions
Sådan gør du
1
I en stor skål rives kålen ved hjælp af den fine side af et håndholdt rivejern eller foodprocessor.
Her har vi revet ½ hoved af hver, grøn og rødkål for at give vores ret ekstra farve.
2
Riv gulerod(erne) og skær løget i tern. Tilføj disse til kålblandingen.
3
Bland sukker, salt og peber i en separat skål eller med en blender.
4
Tilsæt derefter mælken og kærnemælken til skålen eller blenderen.
Til sidst tilsættes eddike, citronsaft og mayonnaise.
5
Blend indtil glat.
Hæld slaw blandingen over og fold, indtil alt er godt dækket.
6
Dæk til og stil på køl i 3 timer eller natten over før servering.
Be the first to review “Kærnemælks Coleslaw”