Kærnemælks Coleslaw

Kærnemælks coleslaw

Se video af opskriften:

Introduktion

Du elsker coleslaw, men nogle gange er du nødt til at skifte den op. Det er her jeg kommer ind med denne lækre kærnemælk coleslaw opskrift. Den har al den smag, du elsker, fra klassisk coleslaw, men med et cremet og syrligt twist, der får dine smagsløg til at tigge om mere!

Det er godt at spise!

Hvis du leder efter et godt tilbehør til dit næste måltid, så er det her! Det er nemt at lave, velsmagende og godt for dig. Med blot nogle få ingredienser, du sandsynligvis allerede har ved hånden i dit køleskab, kan du piske denne lækre slaw sammen på ingen tid overhovedet.

Det er så let en opskrift, at alle kan gøre det – også børn!

Slaw’en er en god sideret til ethvert måltid og kan serveres varm eller kold. Det er også en velsmagende og nærende snack, der holder dig mæt i timevis!

Slawen er så nem at lave, at du kan piske den op på få minutter. Når du har fået alle ingredienserne forberedt og klar til brug, skal du blot smide dem sammen i en stor skål med dine hænder. Kålen bliver lidt blød af eddike og sukker samt absorberer noget smag fra løgskiverne og andre krydderier. Du ender med en lækker sideret, der er god til ethvert måltid!

Et hit til fester

Du kan også smide denne slaw med en lille smule mayonnaise, hvis du føler dig doven, men den er stadig utrolig lækker uden. Den holder i op til tre dage i køleskabet, så den er fantastisk til fester eller snacks i løbet af flere dage.

Denne slaw er fremragende alene eller serveret sammen med din yndlingsgrill. Det er også et godt tilbehør til enhver sommer-picnic. Denne slaw er lige så god alene eller serveret sammen med din yndlingsgrill.

Det er også et godt tilbehør til enhver sommer-picnic.

Brug det i burgere og hotdogs

  • Brug det i en burger. Aioli er også fantastisk til burgere – mayoen giver cremet og pift, mens kærnemælken giver den et friskt kick. Du kan bruge denne slaw som topping til din yndlingskødfrikadeller eller som tilbehør til en af ​​vores skyldfrie veggieburgere.
  • Brug den som dip til kyllingenuggets og fritter. For børn, der elsker at dyppe deres mad, er denne slaw et glimrende alternativ til ketchup eller ranchdressing! Du skal blot sprede nogle på deres tallerken sammen med deres yndlingssnackmad såsom kyllingenuggets, kartoffelbåde eller pommes frites (du kan også dyppe alt andet, der passer dig).
  • Brug den som dip til kartoffelbåde/både af gulerod/gulerødder/agurkestænger. Hvis du leder efter noget lettere end fuldfed mayonnaise, men stadig ønsker en overbærende smagsoplevelse, så prøv denne sundere mulighed i stedet for!

Perfekt til en grill

Hvis du kan lide at holde grillfester og underholde venner, er denne coleslaw-opskrift perfekt til dig. Den kan bruges som tilbehør eller topping til burgere og hotdogs. Du kan også bruge det i salater, sandwich, wraps og andre typer madvarer.

Du vil måske også opdage, at dette er en af ​​de få opskrifter, som alle vil elske, fordi det er en af ​​de mest alsidige opskrifter, der findes!

Denne coleslaw opskrift er nem at lave og kan bruges som tilbehør eller topping til burgere og hotdogs. Du kan også bruge det i salater, sandwich, wraps og andre typer madvarer.

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategory, DietDifficultyBeginnerPrep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
Yields10 Servings
Slaw'en
 5 ½ kg kål, revet (ca. 1 hoved)
 50 g gulerødder, revet (1-2 gulerødder)
 30 g spsk. løg, finthakket
Dressing
 50 g perlesukker
 ½ salt
 ½ peber
 50 g mælk
 50 g kærnemælk
 100 g mayonnaise
 5 ½ hvid eddike
 10 ½ Citronsaft
Sådan gør du
1

I en stor skål rives kålen ved hjælp af den fine side af et håndholdt rivejern eller foodprocessor.
Her har vi revet ½ hoved af hver, grøn og rødkål for at give vores ret ekstra farve.

2

Riv gulerod(erne) og skær løget i tern. Tilføj disse til kålblandingen.

3

Bland sukker, salt og peber i en separat skål eller med en blender.

4

Tilsæt derefter mælken og kærnemælken til skålen eller blenderen.
Til sidst tilsættes eddike, citronsaft og mayonnaise.

5

Blend indtil glat.
Hæld slaw blandingen over og fold, indtil alt er godt dækket.

6

Dæk til og stil på køl i 3 timer eller natten over før servering.

Afsluttende bemærkninger

Du kan lave denne coleslaw ved blot at kombinere alle ingredienserne i en skål og blande godt med en ske.

Pas på ikke at udtørre din kål, hvilket vil få den til at nedbrydes til en ubehagelig tekstur.

Ingredients

Slaw'en
 5 ½ kg kål, revet (ca. 1 hoved)
 50 g gulerødder, revet (1-2 gulerødder)
 30 g spsk. løg, finthakket
Dressing
 50 g perlesukker
 ½ salt
 ½ peber
 50 g mælk
 50 g kærnemælk
 100 g mayonnaise
 5 ½ hvid eddike
 10 ½ Citronsaft

Directions

Sådan gør du
1

I en stor skål rives kålen ved hjælp af den fine side af et håndholdt rivejern eller foodprocessor.
Her har vi revet ½ hoved af hver, grøn og rødkål for at give vores ret ekstra farve.

2

Riv gulerod(erne) og skær løget i tern. Tilføj disse til kålblandingen.

3

Bland sukker, salt og peber i en separat skål eller med en blender.

4

Tilsæt derefter mælken og kærnemælken til skålen eller blenderen.
Til sidst tilsættes eddike, citronsaft og mayonnaise.

5

Blend indtil glat.
Hæld slaw blandingen over og fold, indtil alt er godt dækket.

6

Dæk til og stil på køl i 3 timer eller natten over før servering.

Kærnemælks Coleslaw

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kærnemælks Coleslaw”

Your email address will not be published.