Ingredients
Directions
Afkøl kokosmælk i køleskabet i flere timer eller natten over. For at forberede skal du fjerne dåsen fra køleskabet uden at ryste eller dreje og fjerne låget.
Tag den størknede "fløde" ud fra toppen af dåsen og overfør den til en røreskål. Reserver resterende flydende kokosmælk til brug i smoothie.
Tilføj ahornsirup og appelsinskal, hvis det ønskes, til røreskålen og blend indtil det er let og luftigt.
Lad kokoscremen varme lidt op, før du blender, hvis klumper bliver ved. Dæk skålen til og stil den i køleskabet, indtil den skal bruges.
Tilsæt kokosmælken og den frosne banan til en højhastigheds blender og blend indtil glat, omkring 30 sekunder.
Tilsæt selleri, appelsin, gulerødder, kanel, allehånde, muskatnød og isterninger.
Blend ved høj hastighed, indtil den er fuldstændig blandet og cremet, cirka 1-2 minutter.
Hæld i glas og top med en kugle kokosflødeskum. Pynt med et skvæt kanel eller finthakkede valnødder, hvis det ønskes, og server med det samme.
God fornøjelse!
Be the first to review “Gulerodskage Smoothie med kokosflødeskum”