Ingredients
Directions
Tilsæt olivenolie til Instant Pot® og vælg "Sauté"-funktionen.
Tilsæt hvidløg, selleri, gulerødder, rødløg og knust rød peber flager.
Smag til med salt og sort peber efter smag og rør rundt.
*Kan også laves i en gryde.
Sauter under omrøring af og til, indtil de dufter og grøntsagerne begynder at få farve, cirka 4-5 minutter.
Tilsæt bouillon og rør for at kombinere, og skrab eventuelle brune stykker af bunden af gryden i processen.
Sluk for enheden.
Tilsæt kartofler, laurbærblade og hakkede tomater i gryden.
Læg låg på og lås på plads. Skift udluftningen til "Tætning", og indstil "Manuel" indstillingen til 3 minutter.
Når tilberedningstiden er færdig, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og slip derefter manuelt eventuelt resterende tryk.
Tag låget af og kassér laurbærbladene. Rør frisk rucola og limesaft i, og smag til med yderligere salt og sort peber, hvis det ønskes.
Rør for at kombinere.
Server straks toppet med revet parmesanost, hvis det ønskes.
God fornøjelse!
Be the first to review “Grøntsagssuppe fra Haven”