Grillede koteletter med Rub

Grillede Koteletter med Rub

Se video af opskriften:

Introduktion

Disse grillede urte-rub, udbenede svinekoteletter er så gode, at du får lyst til at spise resterne til morgenmad næste dag. De laver et fantastisk aftensmåltid, når dit barn har fri i skole, fordi det er nemt at lave og super lækkert!

Grillede urte-rub, udbenede svinekoteletter er en hurtig, nem og lækker sommermiddag.

Når du leder efter en hurtig, nem og lækker sommermiddag, passer denne opskrift til regningen. Den er fantastisk til både hele familien og virksomheden – men den er også fancy nok til at servere ved særlige lejligheder eller som et hurtigt aftensmåltid.

Krydderurterne giver disse svinekoteletter en velsmagende smag, der passer perfekt til friske majskolber (og ristede kartofler, hvis du vil have lyst). Hvis du elsker krydderurter, så prøv vores herb-rubbede laks med ristede kartofler næste gang!

Gå lettere på rub over udbenede svinekoteletter.

En af de bedste ting ved denne opskrift er, hvor nemt det er at få et fantastisk resultat uden meget pjat. Rubben har masser af smag, men du behøver ikke at tage for meget på – lige nok til at give hver kotelet et tyndt lag. Hvis du tror, ​​at du går overbord med rub, så gå lettere på din næste batch. Det er bedre for dine koteletter, hvis du gnider dem for lidt, end hvis du overdriver det!

Pres ikke rub ind i kødet for meget.

  • Pres ikke rub ind i kødet for meget.
  • Brug en let berøring, når du presser krydderier og salt i, så du ikke utilsigtet bryder nogle af musklerne op. Dette kan give en ujævnt tilberedt kotelet, hvilket betyder, at den ene side kan blive oversteget, når den er færdig til 74°C (165°F) på alle sider. Og hvem ønsker det?
  • Hvis du bruger olie eller smør, så brug lige nok til at belægge hver side af koteletterne; husk: Du vil lave mad til disse babyer! For meget olie vil få dem til at dampe i stedet for at svitse pænt i deres egen saft – og ingen kan lide en understegt svinekotelet.

Tilpas din grill til tykkelsen af ​​dine koteletter.

Forvarm din grill til medium eller høj varme, afhængig af tykkelsen af ​​dine svinekoteletter. Smør risten let med olie og læg svinekoteletterne herpå. Kog i 8-10 minutter på hver side, eller indtil et kødtermometer indsat i den tykkeste del af hver kotelet viser 150 grader F (eller indtil de er brunet og kogt efter din smag).

Lad dine koteletter hvile i cirka 5 minutter før servering.

Lader du koteletterne hvile i cirka 5 minutter før servering, vil saften flyde tilbage i kødet og gøre det mere mørt. Hvis du skærer i koteletten for tidligt, løber saften ud og gør dit svinekød tørt. Du kan bruge denne tid til at forberede dit tilbehør eller en anden del af aftensmaden, der kræver lidt opmærksomhed!

Du kan servere denne ret med en frisk eller sød side som pastasalat eller frugtsalat.

  • Du kan servere denne ret med en frisk eller sød side som pastasalat eller frugtsalat.
  • Du kan også servere den med en grøntsagsskål som grillede asparges eller dampet broccoli.
  • Eller, hvis du føler dig overbærende, kan du servere den med en kartoffel tilbehør som kartoffelmos.

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategoryCooking MethodDifficultyBeginnerPrep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
Yields4 Servings
Grillede koteletter med Rub
 4 tykt skårne udbenede svinekoteletter, ca. 1 cm tykke
 2 salt
 7 store friske basilikumblade, revet i stykker
 2 stilke frisk rosmarin, blade fjernet fra stilke og knust
 2 friske timianblade, knust med fingrene
 3 fed hvidløg, knust, pillet og groft hakket
 1 sort hawaiisk salt
Sådan gør du
1

Bland salt, basilikum, rosmarin, timian, hvidløg og peber grundigt i en lille skål.
Gnid blandingen over alle sider af svinekoteletter, indtil den er helt dækket.

2

Skrub grillriste med en stålbørste inden start.
Forvarm grillen til medium, før du tilføjer koteletter ved direkte varme.
Grill i 7-8 minutter, vend én gang, men hold ellers låget lukket så meget som muligt.
Hvis dine koteletter er tyndere eller tykkere end ½ cm, juster tilberedningstiden i overensstemmelse hermed.

3

Fjern koteletter fra varmen, læg låg på og lad hvile i 3-5 minutter før servering.
Server med en grillet sommergrønt sags medley og top med en klat sammensat smør krydret med de samme urter, der bruges i rub.

Afsluttende bemærkning

Så der har du det – tre lækre måder at tilberede grillede urte-rub, udbenede svinekoteletter. Hvis du leder efter et måltid, der er hurtigt, nemt og lækkert, så er dette det! Uanset om du tilbereder dem på en indendørs grill eller en udendørs, vil denne ret ikke skuffe.

Ingredients

Grillede koteletter med Rub
 4 tykt skårne udbenede svinekoteletter, ca. 1 cm tykke
 2 salt
 7 store friske basilikumblade, revet i stykker
 2 stilke frisk rosmarin, blade fjernet fra stilke og knust
 2 friske timianblade, knust med fingrene
 3 fed hvidløg, knust, pillet og groft hakket
 1 sort hawaiisk salt

Directions

Sådan gør du
1

Bland salt, basilikum, rosmarin, timian, hvidløg og peber grundigt i en lille skål.
Gnid blandingen over alle sider af svinekoteletter, indtil den er helt dækket.

2

Skrub grillriste med en stålbørste inden start.
Forvarm grillen til medium, før du tilføjer koteletter ved direkte varme.
Grill i 7-8 minutter, vend én gang, men hold ellers låget lukket så meget som muligt.
Hvis dine koteletter er tyndere eller tykkere end ½ cm, juster tilberedningstiden i overensstemmelse hermed.

3

Fjern koteletter fra varmen, læg låg på og lad hvile i 3-5 minutter før servering.
Server med en grillet sommergrønt sags medley og top med en klat sammensat smør krydret med de samme urter, der bruges i rub.

Grillede koteletter med Rub

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grillede koteletter med Rub”

Your email address will not be published.