Cremet Græskar Mousse

Cremet Græskar Mousse

Se video af opskriften:

Introduktion

Hvis du leder efter en nem græskar dessertopskrift til efteråret, så er du kommet til det rigtige sted. Denne cremede græskar mousse er en lækker måde at bruge rester af græskarpuré eller dåse græskar på. Det er så nemt og enkelt! Dette er en fantastisk dessert til efteråret, som tilbehør til en tidlig Thanksgiving-middag, eller når som helst du kunne tænke dig at spise noget græskar mousse.

Denne græskar mousse er en fantastisk måde at bruge rester af græskarpuré eller dåse græskar.

Dette er en fantastisk måde at bruge rester af kogt græskarpuré eller dåse græskar. Har du ikke kogt græskar rester, kan du bruge græskarpuré på dåse og koge det i cirka 1 minut i mikroovnen, inden du kommer det i moussen. Du kan også fryse den kogte puré til fremtidige madlavningsprojekter som supper og tærter!

Du kan bruge enhver form for mælk, du kan lide, men jeg foretrækker at bruge sødmælk, fordi det giver moussen en rigere smag og konsistens. Hvis du vil gøre din mousse vegansk, skal du bare erstatte cremen med mandel- eller sojamælk i stedet for.

Det er så nemt og enkelt!

Denne opskrift er supernem at lave, og den kan være klar på få minutter. Denne dessert eller tilbehør bliver din go-to-efterårsopskrift!

  • Tilsæt græskarpuré, sukker, kanel og muskatnød i en stor skål og bland godt med en stor ske eller piskeris.
  • Hæld den tunge fløde i en medium gryde ved middel varme, indtil den begynder at simre; hæld i græskar blandingen og pisk igen til det er luftigt.

Dette er en lækker dessert til efteråret, som tilbehør til en tidlig thanksgiving middag, eller når som helst du kunne tænke dig at spise noget græskar mousse.

Dette er en lækker dessert til efteråret, som tilbehør til en tidlig Thanksgiving-middag, eller når som helst du kunne tænke dig at spise noget græskar mousse. Det er nemt at lave, og alle vil elske det!

Opskriften kræver græskarpuré på dåse, men hvis du har rester af græskarpuré fra din tærte fremstilling eller er så heldig at have friske græskar denne efterårssæson, så brug det i stedet. Grundopskriften er dog den samme; tilsæt bare mere sukker, hvis du bruger frisk græskar, så det ikke smager for syrligt.

Dette er en nem opskrift, der vil imponere dine venner og familie!

Denne opskrift er en god måde at bruge rester af græskarpuré fra Thanksgiving på, men den kan også laves med græskarpuré på dåse, hvis du ikke har nogen rester.

Denne dessert er perfekt til efterårssæsonen, og den er endnu bedre, når den serveres afkølet.

Jeg elsker hvor nemt det er at lave denne dessert, og jeg synes også det er vigtigt at lade græskartærten sætte sig i køleskabet i mindst en time inden servering. Dette vil hjælpe det med at opnå en dejlig, cremet konsistens, der er perfekt til at smøre på din graham cracker skorpe.

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategory, , DietDifficultyBeginnerPrep Time10 minsTotal Time10 mins
Yields5 Servings
Cremet Græskar Mousse
 ½ l kraftig piskefløde
 400 g græskarpuré (ikke græskartærtefyld)
 225 g flødeost, blødgjort, i tern
 2 græskartærtekrydderi
 1 ægte vaniljeekstrakt
Valgfrit
 Ginger Snap cookiestil servering
Sådan gør du
1

Pisk den tunge piskefløde i en stor skål med en håndmixer, indtil den fordobles i størrelse.
Tilsæt 2 spiseskefulde ahornsirup og fortsæt med at piske, indtil det er let og luftigt.
Dæk til og stil i køleskabet indtil den skal bruges.

2

Pisk græskarpuré, flødeost, græskartærte krydderi, vaniljeekstrakt, halvdelen og den resterende ahornsirup i en stor røreskål med en håndmixer, indtil den er grundigt blandet.

3

Smag og juster krydderier efter ønske, og overfør til individuelle dessertskåle.
Dæk til og stil i køleskabet til afkøling i mindst 1 time.

4

For at servere, tag ud af køleskabet og top med ahorn flødeskum, pekannødder og et drys stødt kanel, hvis det ønskes. God fornøjelse!

Afsluttende bemærkninger

Jeg håber, du nyder denne cremede græskar mousse! Det er en lækker dessert til efteråret, som tilbehør til en tidlig thanksgiving middag, eller når som helst du kunne tænke dig at spise noget græskar mousse.

Ingredients

Cremet Græskar Mousse
 ½ l kraftig piskefløde
 400 g græskarpuré (ikke græskartærtefyld)
 225 g flødeost, blødgjort, i tern
 2 græskartærtekrydderi
 1 ægte vaniljeekstrakt
Valgfrit
 Ginger Snap cookiestil servering

Directions

Sådan gør du
1

Pisk den tunge piskefløde i en stor skål med en håndmixer, indtil den fordobles i størrelse.
Tilsæt 2 spiseskefulde ahornsirup og fortsæt med at piske, indtil det er let og luftigt.
Dæk til og stil i køleskabet indtil den skal bruges.

2

Pisk græskarpuré, flødeost, græskartærte krydderi, vaniljeekstrakt, halvdelen og den resterende ahornsirup i en stor røreskål med en håndmixer, indtil den er grundigt blandet.

3

Smag og juster krydderier efter ønske, og overfør til individuelle dessertskåle.
Dæk til og stil i køleskabet til afkøling i mindst 1 time.

4

For at servere, tag ud af køleskabet og top med ahorn flødeskum, pekannødder og et drys stødt kanel, hvis det ønskes. God fornøjelse!

Cremet Græskar Mousse

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cremet Græskar Mousse”

Your email address will not be published.