Ingredients
Directions
Varm 2 spsk smør i en stor stegepande over medium-høj varme, indtil det er smeltet. Rør rundt for at dække bunden af panden.
Rul kyllingelår ud og krydr hver side med salt og sort peber.
Tilføj krydret kylling til den varme stegepande og steg i 4-5 minutter på hver side, eller indtil kyllingen er gyldenbrun og slipper let fra bunden af stegen.
Fjern fra varmen og overfør kyllingen til en tallerken. Dæk til og hold varmt.
Reducer varmen til medium og tilsæt resten af smør og snittede skalotteløg til stegepanden.
Sautér skalotteløg, under omrøring af og til, indtil de er bløde og gyldenbrune, cirka 4-5 minutter.
Tilsæt hønsefond til stegepanden og øg varmen til middelhøj.
Bring væsken i kog, mens du bruger en spatel eller træske til at skrabe brune stykker op fra bunden af gryden.
Tilsæt hakkede rosmarin blade og fortsæt med at koge, indtil væsken er reduceret med cirka det halve, cirka 4-5 minutter, under omrøring af og til.
Kom kyllingen og dens saft tilbage i gryden sammen med den frosne broccoli og tynde citronbåde.
Dæk til og reducer varmen til medium-lav, og lad det simre i 10-12 minutter, eller indtil broccolien er sprød mør og kyllingen er gennemstegt.
(Den indre temperatur skal være 75° på et termometer med øjeblikkelig aflæsning).
Fjern fra varmen og server straks med en skefuld pandesauce drysset over hvert kyllingelår. Pynt med yderligere citronbåde, hvis det ønskes.
God fornøjelse!