Buffalo Kyllingevinger

Buffalo Kyllingevinger

Se video af opskriften:

Introduktion

Buffalo kyllingevinger er en fast bestanddel på enhver sports bar og restaurant.
De er også en af ​​de mest populære retter i USA, med over 1 milliard vinger, der indtages hvert år.
Hemmeligheden bag store buffalo kyllingevinger er ikke en kompliceret proces eller nogen specielle ingredienser; det handler simpelthen om at lave dem fra bunden.
Der er mange variationer af denne klassiske ret, som du kan prøve og lave din egen.
Bare husk disse tips, når du tilbereder dem derhjemme eller bestiller dem.

Historie

Historien om buffalo kyllingevinger er lidt indviklet, men vi kan spore oprindelsen tilbage til 1964.
Det var dengang, Teressa Bellissimo opfandt dem i Buffalo, New York. Hendes restaurant kaldet The Anchor Bar – og hun var ikke engang klar over, hvilket hit de ville blive.
Hendes søn Dominic Bellissimo har sagt, at hans mor bare ville skabe noget anderledes for kunderne og besluttede at overtrække kyllingevinger med Frank’s Hot Sauce og smør i modsætning til at panere dem (hvilket dengang var en populær metode).
Efter at have opfundet en af ​​USA’s foretrukne appetitvækkere, troede Teressa Bellissimo aldrig, at hendes opfindelse ville opnå en sådan berømmelse: “Jeg vidste ikke, at folk ville spise dem som sindssyge,” sagde hun i et interview med Buffalo News. “De var bare endnu et punkt på vores menukort.”

Variationer og krydderier

Der er en række måder at tilberede og krydre kyllingevinger på. Du kan bruge en traditionel dry rub eller bage de skind frie vinger i ovnen og derefter smide dem med sauce til sidst.

For en mere smagfuld vinge, prøv at saltede den natten over først. Dette hjælper med at slippe af med noget af vandindholdet i din kylling, så når du steger den, behøver du ikke bekymre dig om at overkoge eller udtørre dit kød, mens det bliver sprødt udenpå. Saltet tilsat under denne proces hjælper også med at trække fugt ud af kødet, så det bliver dejligt mørt!

Almindelige retter

Når du tænker på buffalo kyllingevinger, forestiller du dig sikkert den klassiske ret: stegte kyllingevinger smidt i sauce og serveret med blue cheese dressing. Men der er så mange måder at tilberede denne klassiske ret på!
Du kan finde buffalo kyllingevinge opskrifter til næsten enhver lejlighed eller begivenhed. Her er nogle ideer:

  • Buffalo kyllinge burgers: Tilføj strimlet kylling til din yndlings burger opskrift – du vil blive overrasket over, hvor velsmagende den er!
  • Kyllingevinger med blåskimmelost dressing: Dette er en populær forret til spilleaftener eller fester. Det er også nemt at lave derhjemme, hvis du ikke vil bestille takeaway.
  • Buffalo wraps: Pak dine yndlings ingredienser (såsom salat, tomater, gulerødder og ost) ind i tortillas, før du tilføjer krydret strimlet kylling og dressing på toppen.
  • Buffalo dip: Brug varm sauce i stedet for eddike, når du laver denne dip for et ekstra kick! Denne opskrift er nok til en hel fest – du vil måske gerne fordoble den, hvis der tidligere har været anmodninger om flere dips ved tidligere sammenkomster…

Hvad skal man servere til

Buffalo kyllingevinger serveres bedst med en række forskellige saucer og dip. Du kan købe disse eller lave dem selv, men uanset hvad er de en fantastisk måde at komplimentere dine vinger. Følgende tabel indeholder nogle ideer til at komme i gang:

  • Blåskimmelost dressing
  • Ranch-dip
  • Selleristænger (dyppet i ranch)
  • Pommes frites (med ketchup)
  • Chips (med næsten enhver sauce!)

Servering og præsentation

Der er flere måder at servere og præsentere bøffel kyllingevinger på. Her er et par stykker:

  • Server med blåskimmelost dressing og selleristænger ved siden af.
  • Server med ranchdressing og gulerødder.
  • Server med varm sauce.

Det er altid bedst at lave bøffel kyllingevinger fra bunden.

Du kan finde ingredienserne i enhver købmand, og processen er lige så let som at følge en opskrift. Resultaterne er lækre og vil imponere dine venner og familie, som vil tigge om mere!

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategory, , , , Cooking Method, , DifficultyBeginnerPrep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Yields5 Servings
Kyllingevinger
 2 kg kyllingevinger
 saltefter smag
 sort peberefter smag
 2 vand
 Selleri i skivertil servering
Buffalo Sauce
 2 buffalo Sauce
 1 usaltet smør, smeltet
Sådan gør du
1

Drys vingerne med hvidløgspulveret og smag til med salt og sort peber. Placer metalbordskive i Instant Pot® og tilsæt en kop vand. Anbring krydrede vinger oven på bordskånet, før du sikrer betrækket på plads. Skift udluftningen til "Tætning", og juster indstillingen "Manuel" til 8 minutter.

2

Mens vingerne koger, piskes Franks varme sauce, smeltet smør og resterende hvidløgspulver i en mellemstor skål, indtil den er grundigt kombineret. Sæt til side.

3

Når du er færdig med at tilberede, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og lav derefter en hurtig udløsning for eventuel resterende damp. Fjern forsigtigt låget og overfør
vingerne til en stor skål. Stil til side, indtil den er lige kølig nok til at håndtere.

4

I mellemtiden skal du placere den øverste ovnrist i den øverste position og forvarme slagtekyllingen til høj. Beklæd en stor bageplade med kanter med aluminiumsfolie og læg en rist ovenpå. Sæt til side.

5

Hæld 1/3 af buffalo saucen oven på vingerne og vend til belægning. Flyt vingerne over på rist på den forberedte bageplade og læg dem under kyllingen i 3-4 minutter, eller indtil vingerne begynder at blive sprøde og udvikle lidt farve. Vend vingerne og gentag denne proces.

6

Fjern bagepladen fra ovnen og smid vingerne med halvdelen af ​​den resterende buffalo lsauce. Server straks med selleri i skiver og den resterende sauce ved siden af ​​til dypning. God fornøjelse!

Afsluttende bemærkning

Buffalo kyllingevinger er en af ​​de bedste ting at spise, når du ser en fodboldkamp eller har venner til en filmaften. De kan serveres til fester og potlucks, eller bare som forret til din familiemiddag. De er også nemme at lave derhjemme! Vi håber, at denne guide hjalp dig med at lære mere om bøffel kyllingevinger, og hvordan de opstod

Ingredients

Kyllingevinger
 2 kg kyllingevinger
 saltefter smag
 sort peberefter smag
 2 vand
 Selleri i skivertil servering
Buffalo Sauce
 2 buffalo Sauce
 1 usaltet smør, smeltet

Directions

Sådan gør du
1

Drys vingerne med hvidløgspulveret og smag til med salt og sort peber. Placer metalbordskive i Instant Pot® og tilsæt en kop vand. Anbring krydrede vinger oven på bordskånet, før du sikrer betrækket på plads. Skift udluftningen til "Tætning", og juster indstillingen "Manuel" til 8 minutter.

2

Mens vingerne koger, piskes Franks varme sauce, smeltet smør og resterende hvidløgspulver i en mellemstor skål, indtil den er grundigt kombineret. Sæt til side.

3

Når du er færdig med at tilberede, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og lav derefter en hurtig udløsning for eventuel resterende damp. Fjern forsigtigt låget og overfør
vingerne til en stor skål. Stil til side, indtil den er lige kølig nok til at håndtere.

4

I mellemtiden skal du placere den øverste ovnrist i den øverste position og forvarme slagtekyllingen til høj. Beklæd en stor bageplade med kanter med aluminiumsfolie og læg en rist ovenpå. Sæt til side.

5

Hæld 1/3 af buffalo saucen oven på vingerne og vend til belægning. Flyt vingerne over på rist på den forberedte bageplade og læg dem under kyllingen i 3-4 minutter, eller indtil vingerne begynder at blive sprøde og udvikle lidt farve. Vend vingerne og gentag denne proces.

6

Fjern bagepladen fra ovnen og smid vingerne med halvdelen af ​​den resterende buffalo lsauce. Server straks med selleri i skiver og den resterende sauce ved siden af ​​til dypning. God fornøjelse!

Buffalo Kyllingevinger

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buffalo Kyllingevinger”

Your email address will not be published.