Ingredients
Directions
Drys vingerne med hvidløgspulveret og smag til med salt og sort peber. Placer metalbordskive i Instant Pot® og tilsæt en kop vand. Anbring krydrede vinger oven på bordskånet, før du sikrer betrækket på plads. Skift udluftningen til "Tætning", og juster indstillingen "Manuel" til 8 minutter.
Mens vingerne koger, piskes Franks varme sauce, smeltet smør og resterende hvidløgspulver i en mellemstor skål, indtil den er grundigt kombineret. Sæt til side.
Når du er færdig med at tilberede, lad trykket slippe naturligt i 10 minutter, og lav derefter en hurtig udløsning for eventuel resterende damp. Fjern forsigtigt låget og overfør
vingerne til en stor skål. Stil til side, indtil den er lige kølig nok til at håndtere.
I mellemtiden skal du placere den øverste ovnrist i den øverste position og forvarme slagtekyllingen til høj. Beklæd en stor bageplade med kanter med aluminiumsfolie og læg en rist ovenpå. Sæt til side.
Hæld 1/3 af buffalo saucen oven på vingerne og vend til belægning. Flyt vingerne over på rist på den forberedte bageplade og læg dem under kyllingen i 3-4 minutter, eller indtil vingerne begynder at blive sprøde og udvikle lidt farve. Vend vingerne og gentag denne proces.
Fjern bagepladen fra ovnen og smid vingerne med halvdelen af den resterende buffalo lsauce. Server straks med selleri i skiver og den resterende sauce ved siden af til dypning. God fornøjelse!
Be the first to review “Buffalo Kyllingevinger”