Ingredients
Directions
Forvarm ovnen til 190°
Beklæd en bageplade med kant med bagepapir. Skær hver pita i 8 lige store skiver.
Pensl pitaerne let med olivenolie på begge sider og læg dem på en bageplade beklædt.
Smag pitaen til med salt og peber, inden den sættes i ovnen. Bages i 5-6 minutter, inden hver skive vendes.
Vend tilbage til ovnen og fortsæt med at bage i yderligere 5 eller 6 minutter, eller indtil pitaerne er gyldenbrune.
Tag ud af ovnen og sæt til side.
Tilsæt cannellinibønner, frisk hvidløg, citronsaft, salvieblade og olivenolie til skålen på en foodprocessor eller blender og blend, indtil det er glat.
Hæld bønne blandingen i en serveringsskål og smag til med salt og peber.
Lige før servering tilsættes et skvæt cayennepeber og et skvæt ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet.
Server med krydrede pita-chips eller grøntsags-crudités.
Be the first to review “Bønnedip med Pita Chips”