Ingredients
Directions
Sæt øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 180°. Smør en 20 x 20 cm bradepande og stil til side.
Placer æbler i en stor ikke-reaktiv skål og vend med frisk citronsaft. Tilsæt ahornsirup, æblejuice, kanel, allehånde, timianblade og salt. bland sammen og sæt til side.
Kombiner ingredienserne til topping i en separat skål og rør, indtil havregryn er grundigt belagt, og alle ingredienser er godt blandet. Sæt til side.
Hæld olie blandingen i det tilberedte ovnfad og fordel det i et jævnt lag. Fordel også toppingen jævnt over toppen i et ensartet lag.
Sæt i forvarmet ovn og bag i 30 minutter. Hvis det øverste lag er pænt brunet, dæk fadet løst med aluminiumsfolie for at forhindre overbruning. Fortsæt med at bage i yderligere 15-20 minutter eller indtil æblecrumble er dejligt boblende. Tag ud af ovnen og stil til afkøling i 5-10 minutter.
Serveres lun med lidt vaniljeis, Creme fraice eller frisk pisket fløde, hvis det ønskes. God fornøjelse!
Be the first to review “Bagt Kanel Æble Crumble”