Bagt Kanel Æble Crumble

Kanel æble crumble

Se video af opskriften:

Når vejret bliver koldt, elsker jeg intet mere end en varm skål Cinnamon Apple Crisp. Denne opskrift er en af ​​mine yndlingsdesserter – den er varm, trøstende og perfekt til de kølige dage, hvor du bare vil sætte dig på sofaen med et tæppe og se Netflix.

Bedstes kanel æblecrumble med sprød havregryn

Denne æblecrumble er den perfekte dessert opskrift. Den smager ligesom bedstemor plejede at lave den, og dens enkelhed gør den til et godt valg til enhver lejlighed.

Det eneste problem med æble crumble er, at det er svært at finde en god opskrift på det. De fleste af opskrifterne derude er enten for komplicerede eller for søde. Men denne her er helt rigtig. Det er nemt nok for enhver nybegynder kok at lave, og det smager fantastisk!

Den er også utrolig lækker, og du kan lave den med alle slags æbler, du kan lide. Så gå videre og prøv denne opskrift. Det er virkelig den bedste æble crumble derude!

Nøglen til at lave en god æble crumble er i æblerne. Du vil bruge faste, syrlige æbler, der ikke falder fra hinanden, når de koges. Dette vil tillade dig at få den rigtige konsistens uden at skulle tilføje ekstra sukker eller vand. Så eksperimenterer gerne med forskellige varianter, indtil du finder en, der smager godt nok til din smag.

Den anden ting, du skal huske på, er, at æblerne ikke må være for modne, ellers bliver de grødet, når de koges. Denne opskrift kræver Granny Smith æbler, som har tendens til at holde sig godt, når de koges med sukker. Hvis du ikke kan finde dem i dit lokale supermarked, så prøv at kigge på et asiatisk marked eller et marked i stedet.

Hvis alt andet fejler, kan du bruge enhver form for æbler, du kan lide. Bare sørg for at skære dem i små stykker, så de koger jævnt. Hvis du har lyst, kan du også tilføje nogle rosiner eller nødder til blandingen, inden du bager den.

Dette er en god opskrift til en weekend eftermiddag med familien. Du kan lave den i forvejen, og derefter lægge den i ovnen, når du er klar til at spise. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt alle går tilbage i sekunder!

Relaterede Produkter

Relaterede Artikler

AvatarAuthorRasmusCategoryCooking MethodDifficultyBeginnerPrep Time20 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr
Yields5 Servings
Æble Crumble
 6 store æbler, udkernet, skrællet og skåret i skiver
 2 100% æblejuice (sukkerfri)
 ¼ salt
Topping
 3 usaltet smør, smeltet
Til servering: (Valgfrit)
 Vaniljeis
 flødeskum
 creme fraiche
Sådan gør du
1

Sæt øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 180°. Smør en 20 x 20 cm bradepande og stil til side.

2

Placer æbler i en stor ikke-reaktiv skål og vend med frisk citronsaft. Tilsæt ahornsirup, æblejuice, kanel, allehånde, timianblade og salt. bland sammen og sæt til side.

3

Kombiner ingredienserne til topping i en separat skål og rør, indtil havregryn er grundigt belagt, og alle ingredienser er godt blandet. Sæt til side.

4

Hæld olie blandingen i det tilberedte ovnfad og fordel det i et jævnt lag. Fordel også toppingen jævnt over toppen i et ensartet lag.

5

Sæt i forvarmet ovn og bag i 30 minutter. Hvis det øverste lag er pænt brunet, dæk fadet løst med aluminiumsfolie for at forhindre overbruning. Fortsæt med at bage i yderligere 15-20 minutter eller indtil æblecrumble er dejligt boblende. Tag ud af ovnen og stil til afkøling i 5-10 minutter.

6

Serveres lun med lidt vaniljeis, Creme fraice eller frisk pisket fløde, hvis det ønskes. God fornøjelse!

Ingredients

Æble Crumble
 6 store æbler, udkernet, skrællet og skåret i skiver
 2 100% æblejuice (sukkerfri)
 ¼ salt
Topping
 3 usaltet smør, smeltet
Til servering: (Valgfrit)
 Vaniljeis
 flødeskum
 creme fraiche

Directions

Sådan gør du
1

Sæt øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 180°. Smør en 20 x 20 cm bradepande og stil til side.

2

Placer æbler i en stor ikke-reaktiv skål og vend med frisk citronsaft. Tilsæt ahornsirup, æblejuice, kanel, allehånde, timianblade og salt. bland sammen og sæt til side.

3

Kombiner ingredienserne til topping i en separat skål og rør, indtil havregryn er grundigt belagt, og alle ingredienser er godt blandet. Sæt til side.

4

Hæld olie blandingen i det tilberedte ovnfad og fordel det i et jævnt lag. Fordel også toppingen jævnt over toppen i et ensartet lag.

5

Sæt i forvarmet ovn og bag i 30 minutter. Hvis det øverste lag er pænt brunet, dæk fadet løst med aluminiumsfolie for at forhindre overbruning. Fortsæt med at bage i yderligere 15-20 minutter eller indtil æblecrumble er dejligt boblende. Tag ud af ovnen og stil til afkøling i 5-10 minutter.

6

Serveres lun med lidt vaniljeis, Creme fraice eller frisk pisket fløde, hvis det ønskes. God fornøjelse!

Bagt Kanel Æble Crumble

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bagt Kanel Æble Crumble”

Your email address will not be published.