Hyg.dk

Frozen Temafest
Indhold
Rasmus
Rasmus
Del artiklen:

Frost Temafest

Hvis du holder en Frozen-fest, så skal du følge disse tips. Prøv først at finde ud af mere information om selve filmen.

Hvis du føler dig virkelig kreativ, så gå videre og skab din egen sang, der passer til filmens tema!

Jo mere research du kan lave på forhånd, jo lettere vil alt være for alle involverede.

For det andet skal du sørge for, at der er masser af mad ved hånden.

Uanset om det er is eller kage eller en slags smørbar snack som ost eller kiks, så sørg for, at folk får det godt, fordi de skal bruge energi til spil senere.

For det tredje, glem ikke at dekorere.

Brug alt, hvad du kan, der passer til temaet, uanset om det er like-for-like eller det mest uhyrlige, du kan tænke på.

For det fjerde skal du sørge for, at alle er klædt passende på. Hvis ikke, vil de ikke føle sig godt tilpas og kan forlade tidligt.

I betragtning af indholdet af dette blogindlæg (se overskriften), burde du nok vide, at de fleste mennesker klæder sig som prinsesser her på den nordlige halvkugle (i dette tilfælde vil jeg foreslå, at du bærer noget prinsesseagtigt sammen med din Frozen-påklædning).

For det femte, sørg for, at alle har det sjovt med alle spillene! Ikke alene vil de gøre din fest mere livlig og interessant, men de vil også skabe mere atmosfære end blot at sidde og snakke med hinanden.

Find mere inspiration til jeres Frost temafest hos vores partnere herunder.

Hvordan klæder man sig på til en Frozen-temafest?

Når det kommer til tøj, er der et par enkle regler, som skal følges:

 1. Du skal have vinterfarver (røde, gule og orange) eller neutrale farver (hvide og sorte). Dette er vigtigt, fordi du skal ligne Olaf-karakteren.
 2. Du kan bære dit hår op, men sørg for, at der stadig er noget af det tilbage (så det ligner Olafs hår). Hvis du vil, kan du lave en rigtig stor svamp oven på hovedet og lægge noget hvidt stof foran til hans øjne.
 3. Tag varme lag på, som du kan tage af, efterhånden som natten går (det gør Olaf).
 4. Brug to lag sokker (Olaf har varme hvide støvler).
 5. Brug de tyndeste bukser, du ejer (glem ikke at tegne små cirkler på dem med en sort tusch, ligesom Olafs ben) og en langærmet skjorte.
 6. Bær dine yndlings kostume smykker og tilbehør, men vær sikker på, at de på en eller anden måde er relateret til filmen Frozen. For eksempel kan du male et snefnug på dine negle eller bære en broche, der ligner et snefnug.
[REXULTZ id="2784" template="slider" limit="10"]

Hvordan pynter man op til en Frozen temafest?

Du kan ikke gå galt med vinter-tema dekorationer; ting som ornamenter lavet af frugt eller håndværksprojekter som snefnug og snemænd. Men hvis du vil have noget mere ekstremt, som Elsas iskjoler (hun bærer en af ​​dem i slutningen af ​​filmen), så er her et godt sted at starte:

 1. Lav et bord med omkring ti frosne emner. Det kan være alt fra midaldrende partimedlemmer til voksne til børn til yngre medlemmer. Få folk til at gå rundt og gribe en genstand fra bordet og fortælle en kort historie om, hvad den skal symbolisere i Frozen-historien.
 2. Følg dette ved at få folk til at lave noget af frosne materialer (eller hvis de ikke er der, så lav dem). Få for eksempel en person til at lave en snemand, en anden person til at tegne Olafs ansigt på en plakat og male den, en anden person til at tegne Annas kjole. Du kan også spille “Elsa dress up”, hvor alle bærer deres Elsa kostume (eller kostumer baseret på det) og så skiftes til at give hinanden råd som “sig mit navn!” eller “sørg for, at jeg er smuk”.
 3. Sørg for at have omkring 6-10 borde i festlokalet, som folk kan flytte til, når festlighederne skydes i gang.
[REXULTZ id="2785" template="slider" limit="20"]

Hvad skal man spise til en Frozen-temafest?

Som Frozen-festvært eller -gæst skal du have en god idé om, hvad du skal servere til festen.

 1. Hvis det er en issocial, så kan du nemt lave dette ved at få frossen yoghurt fra købmanden og købe noget ekstra fra frossenmadsafdelingen, så det ikke bliver så dyrt for folk, der deltager i din fest.
 2. Hvis det er en kage, så køb en grundlæggende gul kageblanding og frosting og bed så vedkommende om at pynte den med glasur og drys af den farve, de ønsker (dette er også en glimrende idé for yngre medlemmer). Du kan anmode om, at de kun bruger farven blå, hvis de kan lide (eller lilla, hvis de virkelig er til Elsa).

Hvad skal man drikke til en Frozen-temafest?

Du kan ikke holde en fancy fest uden fancy drinks! Her er en god regel at følge:

Regel 1: Sørg for at servere mousserende juice under festen. Du kan enten købe disse i købmanden eller, hvis du føler dig kreativ, bruge opskriften nedenfor.

3 kopper smeltet hvid chokolade

1 tsk vaniljeekstrakt

2 kopper appelsinjuice (på dåse)

Vejledning:

Bland alle ingredienser i en blender. Blend indtil glat. Dette giver omkring 6 portioner frosne frosne. God fornøjelse!

Hvilken musik skal jeg spille til en Frozen-temafest?

Du kan lave din egen Frozen playliste, eller du kan blot bruge musikken fra filmen.

Hvis du laver din egen playliste:

Prøv at gøre hver sang relevant for temaet, som “Let It Go” for snemænd, “I Wanna Build a Snowman” for Olaf eller “Rensdyr er bedre end mennesker” for Olafs hus. Hvis du vil være virkelig kreativ, så lav en playliste med dine egne sange baseret på hver karakters personlighed/motivationer/mål i filmen.

Meget mere temafest

Vil du have meget mere temafest, end bare frost temafest?

Så skal du læse vores artikel, proppet med temafest idéer.

Du kan finde al den inspiration du kan drømme om.

Del artiklen:

Populære Artikler

Find mere inspiration hos vores partnere herunder: